Бюджетните тениски за брандиране Keya

Бюджетните тениски за брандиране Keya

Компанията Keya Knit Composite ltd. (KKCL) е водещ производител, търговец и износител на разнообразни облекла, които се предлагат под множество различни търговски марки в целия свят. Kamp Europe BVBA е съюзническо предприятие на Keya Knit Composite ltd. (KKCL) и всички облекла за Keya Europe се произвеждат изключително от KKCL.

Годишният производствен капацитет на компанията надвишава 100 милиона артикула. Сред тях се отличават разнообразни модели тениски Keya, блузи, суичъри, панталони, работни облекла и други. Текстилното производство на KKCL се използва активно в реализацията на редица успешни промоционални кампании от големи и малки бизнеси по целия свят вече над 20 години.

Тениски на едро Keya

Тениски Keya – качество и стил на най-добри цени

Голям дял в производството на Keya Europe заемат полупярните модели Keya tshirts. Рекламните кампании, които се провеждат посредством разпространението на рекламни тениски по различни поводи, са едни от най-прилаганите от бизнеса днес. Качеството и стилът, с които се отличават продуктите на компанията, нареждат марката сред предпочитаните на пазара.

Keya тениски предлагат модерни и достъпни решения за бизнеса в една от най-печелившите рекламни стратегии, каквато е текстилната реклама.

Масово се ползват бели тениски на едро Кeya tshirts за брандиране и последваща продажба на тениските. Облеклата Keya са много подходящи и за масови промоции или специални събития, в които дрескодът играе важна роля. Тениските на марката се предлагат както чисто бели, така и в разнообразие от цветове, размери и модели – мъжки и дамски тениски Keya, тениски за деца, Кeya polo, v-образно деколте, стандартни тениски тип T-shirt и други.

Бели тениски Keya успешно могат да бъдат брандирани по желание на клиента с лога, надписи и графики, за да изпълнят максимално ефективно маркетинговите цели на компанията. Разнообразието от цветове и възможността за покупка на тениски на едро Keya ги превръща в отличния удобен и стилен аксесоар към дневната визия на вашите служители или клиенти.

Защо да изберем рекламни тениски Keya?

Keya е златен член на Търговско-промишлената камара на Bangladesh Germany Chamber of Commerce and Industry (BGCCI) и притежател на Öko-Tex®, WRAP и Organic сертификати. Производството на Keya tshirts е разпределено в три производствени фабрики – за производство и плетене на прежда, за платове и кройка и за шев пласмент на готова продукция. Компанията стриктно следва собствен план за пречистване на отпадъчни води.

Кeya europe t shirt преди всичко се отличават с достъпност по отношение на ценовите оферти за предлаганите артикули в големи и малки количества. Отличното съотношение между цена и качество е още един фактор, който обяснява доверието на редица големи бизнеси по света към бранда – лидер в областта на текстилното производство за реклама.