Големи намаления за черния петък

Големи намаления за черния петък

Черният петък е името на първият петък след Деня на благодарността в САЩ, който се празнува  четвъртия по ред четвъртък от месец  ноември.

Много магазини от всякакъв тип подготвят огромни кампании за продажби с драстични намаления за Черен петък на цените и отварят по различно време от обикновенно например през нощта. Черният петък е най-големият ден за пазаруване през годината в САЩ от 2005-та година насам.

Защо се казва Черен петък?

Терминът Черен петък се използва повече от 60 години и смисълът му е, че в този ден през годината търговците стартират печалбите си и от „на червено“  минават  „на черно„. Използването на определението първоначално се явява в „Ню Йорк Таймс“ като в края на 1975-та година се характеризира най-силният ден за пазаруване през годината във Филаделфия.

Много често дори пазаруващите за да са първи на опашката при отварянето на магазина лагеруват пред  него, за да увеличат възможностите си да закупят стоки с намалени цени. Това е голям риск за безопасността, затова трябва да бъдете внимални и най-добре да пазарувате онлайн.

черен петък

Планирането обаче трябва да започне сега. Следете новините за Черен петък 2020 ще има редовни актуализации на цените на продуктите, както и редица съвети за успешен Черен петък,  за да се възползвате максимално от уникалната възможност да грабнете най-добрата оферта.

Covid-19 продължава да има драматично и съществено въздействие върху потребителското поведение при пазаруване. И Черният петък 2020 обещава да не прилича на никой друг преди това. С толкова много нови клиенти, които пазаруват онлайн през 2020-та година, електронната търговия предоставя идеалната възможност за безопасно откриване на супер изгодни оферти.  Отново е това време на годината в трескаво очакване на Черен петък 2020, но нещата тази година ще се развият много по-различно заради социалното дистанциране и опазването на здравето на всички.

black friday оферти

Намаленията за Черeн петък 2020 наближават с пълна сила и ви очакват много изненади и горещи оферти в магазина на Citytel – от мобилни телефони до всички аксесоари за тях, преносими тонколони, пречистватели за въздух и много други.

В случая Citytel ви предлага супер намаления за Черен петък 2020 с гаранция за успешно пазаруване на най-ниски цени – огромно разнообразие от марки,  модели и модификации на мобилни телефони Xiaomi, таблети, аксесоари и джаджи – iPhone,  Xiaomi, Samsung, Huawei, Google Pixel, както и смарт часовници и гривни, мобилни телефони и много други.

Понеделникът след  Черния петък се нарича Кибер понеделник и тогава стартират много онлайн сделки за горещи оферти с невероятни намаления, докато Черният петък се фокусира върху промоции главно в магазини.