Модерните сребърни обеци халки

Модерните сребърни обеци халки

Съществува мнение, че най-непретенциозни и предпочитани са именно сребърни обеци халки. Дали това е така, едва ли може да се твърди със сигурност, но действително именно халките са сред най-популярните модели обеци.
Почти всяка дама, независимо от това дали е почитателка на стилните и качествени бижута или напротив, притежава поне един чифт големи обеци халки.

Това е напълно обяснимо поради няколко причини:

  • Те са достъпни и широко разпространени – могат да се открият във всички качествени бижутерийни магазини, още по-лесно и приятно е да поръчате бижута онлайн и да ви ги донесат до прага на дома.
  • Могат да се съчетават с всякакви други бижута и това ги прави уникални украшения, които подхождат на различен стил аксесоари, дрехи, поводи и визии.
  • Актуални са и с тях със сигурност ще бъдете забелязана.

Сребърни обеци халки

На какво лице подхождат сребърни обеци халки?

Формата и големината на халките има значение, тъй като не всички са със стандартен дизайн, но този вид обеци подхождат най-вече на дами с квадратно и триъгълно лице.
Сребърни халки обеци правят квадратното лице още по-изразително, наблягат на паралелните линии на лицето и го правят открояващо се и магнетично. Известни дами с квадратна форма на лицето са Парис Хилтън и Хелена Бонъм Картър, които често носят именно халки.
Интересен и различен вариант на така популярните обеци халки са халките с висулки по тях, като тези висулки могат да бъдат под формата на капки, звездички, сърца.

За жените с триъгълна форма на лицето, каквото е лицето на модната икона и дизайнерка Виктория Бекъм, също са много подходящи обеци халки, големи по размер и открояващи се по дизайн. Тъй като при тази форма на лицето доминираща е брадичката, кръглата форма на обиците балансира визията и придава нежност, фино излъчване и ефектна визия. Късата прическа при триъгълно лице е не само много удачен и модерен избор, но и атрактивно решение, ако обожавате да носите обеци халки сребро или злато.

 

Още по-екстравагантно лятно модно решение е да освежите цвета на косите си с цветни акценти или кичури в розово, синьо, лилаво или зелено. Дълга или къса, косата трябва да разкрива лицето и да създава приятна рамка около челото и брадичката, а обиците да допълват красотата на лицето с премерена доза блясък.

Това може да бъде лесно постигнато при избор на качествени халки от благороден метал. Те ще омекотят вашето излъчване и ще ви накарат да се чувствате великолепно.