Техническо оборудване за лов

Техническо оборудване за лов

Ловните камери са неизменна част от екипировката на модерния ловец – фотокапаните са водеща категорията в Spyboar.com. Разнообразието във модификациите и параметрите на ловните камери е завидно, изборът на ловна камера е труден, но с помощ от професионалист е възможен като се цели най-доброто между цена-качество и надеждност-сигурност.

Екипът на ловния магазин не е голям, но е сплотен, информиран и изграден от професионалисти в различни области. Опитът им в използването на ловни камери и електронни хранилки датира повече от 10 години и е гаранция за качественото обслужване, което получавате бъдейки клиенти на мгазина. Професионалната страст се изразява в заснемане, наблюдение и грижа за дивите животни.

камера за лов

 

Именно тук ще откриете ясна, точна, коректна, изчерпателна и конкретна информация за това, което търсите и ще получите помощ в избора на ловно или къмпинг оборудване. На сайта ще получите точна, конкретна и ясна информация за истинските способности и характеристиките на продуктите, които се предлагат на пазара.

Ловни камери – широко приложение

Ловните камери, които разполагат със запис на видео, звук и снимка върху карта памет са с компактни размери и отделно захранване – отлични са не само за лов, но и за видеоохрана на къщи, жилищни сгради, офиси, вили, пчелини и отдалечени места. Ловните камери са снабдени с инфрачервена подсветка, което ги прави доста невидими за дивеча. Снимките и видеата са изключително висококачествени – цветни през деня и черно-бели през нощта.
Ловните камери снабдени с MMS, email фотокапан камери са реално най-добрите на пазара. Те ви сигнализират и ви информират на момента за движение, имат редица настройки и най-важното са водоустойчиви. Те са действително вашите очи на територията на която ловите, спестяват ви много време и усилия. Широко приложение имат и като охранителни камери за видеонаблюдение на най-трудно достижимите места.

Аксесоарите за ловните камери са неизменна част от необходимото оборудване за лов -акумулатори, зарядни устройства за ловни камери, соларни панели за зареждане на акумулатори, кабели за захранване на фотокапаните, SD карти памет, метална охранителна кутия за ловна камера, батерии и редица други аксесоари.

Хоби и професия – не е от значение, важна е страстта и целта – в помощ на любителите на природата, къмпинга, както и всички хора, занимаващи се с лов.
В онлайн магазина на Spyboar ще откриете автоматични хранилки, аксесоари за хранилки, антифони, датчици за движение, електронни звукови примамки, ловни камери, уреди за нощно виждане, оптики, палатки, соларни панели, термални прибори и много други.