Най-добър блясък за автомобилни гуми

Най-добър блясък за автомобилни гуми

Предотвратяването на това колата ви да изглежда мръсна, остаряла и стара е една от причините да почистите гумите си с необходимите продукти. Ако искате колата ви да изглежда новичка, ще трябва да използвате продукти за блясък на всесезонни, летни и зимни гуми, за да осигурите и лъскави и ярки джанти.

Колко често трябва да нанасяте гланц за гуми?

Чудите се колко често да нанасяте гланц за гуми? Ще откриете, че това изключително много зависи от вида на продуктите, които купувате и също така от това колко често шофирате колата си, вида на пътищата, по които шофирате, и сезона, времето и средата, в която се намирате.

Желаният черен блясък на вашите летни и зимни гуми може да продължи от няколко дни до година, в зависимост от продукта. Поради това е много важно да четете етикетите и указанията, които идват с продукта за блясък на гуми – там е указано колко често трябва да нанасяте гланц за гуми.

Преди да купите продукт за почистване на гуми

Преди да изберете продукт за почистване, защита и гланц на гуми, ще трябва да научите за различните видове блясък на гуми на пазара.

Разтвор на водна основа или разтвор на маслена основа

Разтворът на водна основа дава сатенено покритие и е по-малко мазен от продукта на маслена основа за блясък на летни и зимни гуми. Естествените масла и полимери в разтворите на водна основа го правят много по-безопасен продукт за използване във вашия автомобил, без да засяга, уврежда и компрометира самата боя на вашия автомобил. Въпреки това, ако търсите по-издръжлив и много дълготраен блясък на вашите гуми, за да придадете на гланцово покритие, продуктите на маслена основа може да отговорят по-добре на вашите нужди. Когато използвате разтвор на маслена основа, не забравяйте да защитите боята около гумите си като поставите временна лента върху тях.

Нанасяне със спрей, гел или аерозол

Трябва да помислите дали искате да закупите продукт за грижа за гуми, който се прилага като спрей, гел или аерозол като и трите варианта имат своите предимства и компромиси в зависимост от вашите нужди. Например спрейовете и аерозолните препарати са трудни за използване във ветровити дни докато прилагането на гел обикновено отнема много повече време, отколкото спрей или аерозол.

Гел за блясък на гуми

Ще откриете, че гел блясъка за гуми ще осигури на вашия автомобил мокър черен блясък, който производителите посочват, че ще издържи няколко седмици. Неговата усъвършенствана формула е направена от дълготрайни и издръжливи съединения и няма да се налага да се справяте с потенциалното петно или бъркотия от спрей.

В повечето случаи една опаковка гел за блясък за гуми е достатъчна, за да издържи около една година и че едно нанасяне поддържа вашите летни и зимни гуми с лъскав блясък за повече от две седмици. Този продукт има силикон с изключително високо молекулно тегло, за да поддържа гумите ви гладки със силен черен цвят.

Спрей за блясък на гуми

С превъзходна технология за нано-полимерно покритие, спрея за блясък на гуми със сигурност ще привлече вниманието. Всичко, което трябва да направите, е да напръскате няколко пъти и след това да използвате включения апликатор, за да избършете гумите си, за да получите този лъскав черен и мокър вид. Отличните резултати и екстремния блясък, както и лесния за използване аспект на този продукт го правят много търсен като освен това той е нетоксичен, без вредни миризми и ненужни багрила.